Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sychravé počasí, teplota na bodu mrazu a vánoční cukroví daly našemu tělu pěkně zabrat. Do léta je ale ještě dost času, tak si pojďte přečíst naše supertipy, které vám zaručeně pomohou shodit vánoční kila a udělají vás krásnější i v novém roce!

Hit v boji s nadváhou: Green Coffe Plus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Green Coffee je momentálně absolutním hitem všech, kdo bojují s kily navíc. Na jeho účinnost přísahají například zpěvačky Katy Perry a Jennifer Lopez nebo herečka Demi Moore. I díky nim se Green Coffee stal nejprodávanějším dietním doplňkem na světě. Nyní jej můžete vyzkoušet i vy! Green Coffee Plus se vyrábí v České republice a oproti zahraničním přípravkům je navíc obohacen vitamínem C a sladkovodní řasou spirulinou, která výrazně tlumí chuť na sladké. To ale není vše - Green Coffee Plus má i silný antioxidační efekt, takže vám kromě hubnutí dopomůže i ke krásnější pleti. V kombinaci s prémiovým sypaným čajem „Štíhlá krása z Čech“, vyrobeným z velmi kvalitních surovin v České republice, lze teď zakoupit v akci Green Coffee Plus za 299 Kč!

Šampon, ze kterého vyroste strom

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ke kráse není potřeba jen spokojenost s vlastní postavou, ale také se svým vzhledem. Nic nepřidá na ženskosti tolik, jako bohaté a živé vlasy. V tomto počasí je velmi důležité dát si na ně extra pozor, a když už, tak pořádně a bez chemických přípravků. Respektovaný český kadeřník Jan Špilar nedá dopustit na vlasové přípravky firmy O'right, která dbá na přesnost účinku bez chemie a šetrnost k životnímu prostředí. Tu vzali dokonce tak vážně, že prodávají speciální řadu produktů v ekologicky rozložitelném balení, ze kterého po zasazení do země vyroste nový strom díky semínku na dně. Šampon, díky kterému vrátíte do přírody rovnováhu, můžete nyní koupit za speciální cenu 399 Kč.

Bahenní balíček pro krásnou pleť a zdravé klouby

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento balíček obsahuje nejprodávanější a nejoblíbenější kosmetické výrobky z Mrtvého moře. Všechny tyto výrobky obsahují léčivé bahno z Mrtvého moře, které obsahuje 40 minerálů včetně hořčíku, vápníku, draslíku, zinku, chromu a dalších. Bahno má blahodárné a léčivé účinky na mnohé problémy: uvolňuje bolesti svalů a kloubů, velmi účinně čistí pleť, absorbuje mastnotu a nečistoty na pokožce a je obzvláště doporučováno na lupénku či jakékoliv ekzémy. Dále ho lékaři doporučují na revma, artritidu, únavové zlomeniny a hodí se také pro boj s akné, seboroickou dermatitidou, nadměrným pocením, opary a kožními plísněmi. Zbaví vás i svědění pokožky, strupů ve vlasech a pomáhá proti jejich vypadávání. To je přesně to, co potřebujete v tomto sychravém lednovém počasí. Celý balíček lze nyní koupit v akci za 1090 Kč.

Granátové jablko proti stárnutí kůže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aby vaše pleť vypadala svěže a mladě, musíte se o ni náležitě starat. Granátové jablko je známé svým pozitivním účinkem proti jejímu stárnutí, zabraňuje tvorbě vrásek a velmi účinně pomáhá proti pigmentovým skvrnám. Mýdlo s výtažky z granátového jablka také posílí vaši imunitu a obsahuje antioxidanty, vitamíny, mastné kyseliny omega a šípkový olej. Krom toho je součástí i arganový olej, který chrání před UV zářením a obsahuje řadu antioxidantů. Minerály z Mrtvého moře a výtažek z aloe zajistí hojivé účinky a pomohou v případě ekzémů. Mýdlo můžete zakoupit za akční cenu 160 Kč.

Pečujte o své tělo jako královna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Francouzská kosmetika Born to Bio si zakládá na výběru nejkvalitnějších surovin vypěstovaných pod dohledem ekologického zemědělství. Sprchový gel s bambuckým máslem chrání před nepříznivými vlivy prostředí, zvyšuje elasticitu pokožky a zpomaluje proces stárnutí. Bambucké máslo se získává z plodů máslovníku a je odpradávna používáno v rovníkové Africe proti drobným popáleninám a jako ochrana před slunečním zářením. Tvář si s ním natírala dokonce egyptská královna Kleopatra. Královskou péči si můžete dopřát s BIO sprchovým gelem za akční cenu 184 Kč!

Kopřivový šampon pro vlasy bez mastnoty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Certifikovaná francouzská vlasová kosmetika Born to Bio udává směr v šetrné, a přitom účinné péči o vlasy. V zimním období je obzvlášť těžké udržet vlasy krásné a objemné. Kopřivový šampon zajistí dostatečný objem i přes nepříznivé projevy počasí a současně chrání před vypadáváním vlasů. Blahodárně působí také na pokožku hlavy a přidaný citron se postará o krásnou svěží vůni. Vlasy se s ním lehce rozčesávají a stoprocentně přírodní vůně bez chemických přídavků jsou maximálně šetrné k vašemu tělu. Kopřivový šampon pro mastné vlasy můžete nyní koupit v akci za 199 Kč.

Další články

Načítám