Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se stala Miss ČR, mívala Lucie Křížková (39) sice drobné, ale pevné poprsí. Pak se vdala, otěhotněla a rok svého syna Davida kojila. Tenkrát se chlubila opravdu bujnými vnadami. "Užívala jsem si to, měla jsem prsa jako nikdy v životě, nakoupila jsem si podprsenky s céčkovými košíčky, nosila jsem velké dekolty," vzpomínala na tu dobu s nostalgií Lucie.

Jakmile ale dokojila, prsa jí skoro zmizela. "Já jsem nikdy nebyla odpůrcem plastik, ale říkala jsem si, že já bych do toho nikdy nešla. A pak, asi tři týdny poté, co jsem přestala kojit, jsem stála doma u zrcadla, celá zdeptaná a koukala na sebe. A pak ze mě vypadla věta, kterou jsem řekla manželovi: Nevadilo by ti, kdybych si nechala udělat prsa?" svěřila nám.

"Ale tak za dva tři měsíce jsem si na sebe trochu zvykla a zatím jsem to odložila. Chci mít určitě ještě jedno dítě. Uvidíme, co mi to s prsy udělá. Buď mi třeba zůstanou anebo to bude ještě horší než teď, a to bych pak zřejmě na tu plastiku šla," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám