Hlavní obsah
Článek

Tomu se skutečně říká stát si pevně za svým názorem! Když před časem Ornella Štiková (31) „dala kopačky“ své matce s tím, že ji prý neustále jen terorizovala a nadávala jí, a proto se rozhodla přestat jí půjčovat syna Quentina, zdálo se, že jí po letech v matčině područí narostl rozum. Jenže po pár měsících je vše jinak. „Ornella se s rodiči zase přátelsky druží. Nemá žádnou hrdost, jde jí jen o to, aby ze Štiků vytáhla nějaké peníze,“ tvrdí náš zdroj.

Je to prosté: její něco jako partner Josef Kokta se rozvedl a z kdysi mnohasetmiliónového majetku mu zbyly jen vzpomínky na luxus. Často se objevují zprávy, že obchází vlivné pražské kamarády a žádá je o půjčku. Do shánění peněz měl ale zapojit i Ornellu.

„Bohužel se chová tak, jak ji rodiče vychovali. Jen kvůli penězům se zase kámoší s mámou, která jí přitom podle Ornelliných vlastních slov měla tolik ublížit. Štikovi mají sice mraky exekucí a momentálně se skrývají před dosahem práva, ale stejně nějakou tu kačku mají. A ona s Koktou teď potřebují každou pomoc,“ řekl nám pramen velmi blízký samotné Ornelle.

Jaký honorář za vídání vnuka od Moniky Štikové dostává, se nám ale zjistit nepodařilo.

Reklama

Další články

Načítám