Hlavní obsah
Článek

Nechvalně proslulá modelka Kate Moss tento týden oslavila 40. narozeniny, ale při pohledu na její tělo je zřejmé, že toho stačila zažít podstatně více než jiné ženy jejího věku.

Životní jubileum se Kate Moss rozhodla oslavit skromně a vyrazila s manželem Jamiem Hincem na oběd do londýnské restaurace. Při této příležitosti si oblékla krátké černé šaty, v nichž vynikly její vyzáblé nohy. Rebelka s pohnutým životním stylem je ve světě módy stále uznávanou osobností, ale svým těžce zkoušeným tělem už nikoho příliš neohromí. Její nohy totiž na molech našlapaly stovky kilometrů a ještě více toho zažily během večírků plných alkoholu a drog.

Kate Moss patří k ikonám modelingu, ale pozornost si spíše než kampaněmi pro proslulé značky získala opakovanými skandály. Ve svém repertoáru tak má nejen dokonalé snímky pořízené nejpřednějšími fotografy, ale také záběry, na nichž si dopřává kokain nebo se opilá vrací z vydařené párty domů.

Modelka, která se několikrát ocitla na dně, je přesto uznávanou osobností a svým stylem ovlivňuje ženy po celém světě. I když to na první pohled nevypadá, tato dáma je stále velmi žádaná. Důkazem toho je například titulka jubilejního vydání Playboye.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám