Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Simona Krainová odjela do Spojených států bez dětí. Za velkou louži bez dcery Elišky vycestovala také Michaela Nosková (41). Na rozdíl od Simony, která s manželem relaxuje na Floridě, zamířila Míša na západní pobřeží. V Nevadě a Kalifornii fotí s německo-americkou produkcí svůj kalendář a propagační fotky.

Samotné focení probíhá na netradičních fotogenických lokacích. „Jeli jsme například závodit ve vyschlém jezeře El Mirage. Nejlepší bylo ale asi šplhání na skály ve Valley of Fire. Stála jsem na skále ve výšce deseti metrů a snažila se nespadnout. Neskutečný adrenalin,“ vypíchla nejzásadnější zážitky zpěvačka. Během focení, které mají pod palcem fotografové Tom Lichtenwalter a Andrea Lucero, se tedy opakovala velmi podobná situace jako loni v listopadu, když Míša natáčela v Egyptě svůj klip. Zde pro změnu skákala z vysokého skaliska do vody.

Jak už jsme zmínili, Nosková odjela do Americky bez dcery. Jednak pro tříletou holčičku není náročný let ideální a jednak se jedná zejména o pracovní pobyt. „Malá je s tátou a mými rodiči. Jedenáct hodin letu je vážně moc a máme hodně cestování. Nebylo by to nic pro ni,“ vysvětluje Míša. Zpěvačka se už nemůže dočkat, až samotný kalendář za měsíc pokřtí.

Reklama

Další články

Načítám