Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pečlivě si sice z pozvánek vybírá, ale párkrát do roka bývalá topmodelka Christie Brinkley vyrazí na nějakou tu společenskou sešlost slavných a bohatých. Tentokrát padla volba na párty pořádanou k 50. výročí od vydání prvního čísla proslulého Sports Illustrated Swimsuit Issue. Večírek v hollywoodském Dolby Theatre však pro ni znamenal spíš příjemnou povinnost, právě její přítomnost byla totiž nadmíru vyžadována.

Byla to totiž právě Brinkley, které se jako první podařilo objevit se na třech obálkách zmiňovaného časopisu za sebou. Tímto úspěchem se může pyšnit už jen legendární topmodelka s přezdívkou ‚The Body‘ Elle MacPherson. Stále okouzlující a nestárnoucí Američanka pózovala na obálce v letech 1979 - 1981. Z fotografií pořízených na červeném koberci se však bez nadsázky dá říct, že by si na focení pro tento věhlasný magazín mohla troufnout ještě dnes.

Však pánové mohli v minulosti detailně obdivovat proporce této dámy, která za dva týdny oslaví šedesátku, i v dalších časopisech jako Allure, Playboy či Men’s Health. V roce 2012 ji navíc anglický deník Daily Mail umístil na třetí příčku v jejich žebříčku nejbohatších modelek světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám