Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dívčí pěvecké uskupení Holki nedávno znovu restartovalo svou kariéru. A i když všechny tři dnes již dámy nikdy vyloženě nevynikaly obřími ženskými přednostmi, jedna z nich, konkrétně blonďatá Kateřina Brzobohatá, si mohla nyní vyrazit na společenskou akci s naditým dekoltem. „Konečně se mám čím chlubit,“ řekla nám nadšeně. Podívejte se, čím ji příroda obdařila!

Kateřině evidentně mateřství mimořádně svědčí, vypadá tak dobře jako snad nikdy předtím. A coby mamině se jí zvětšily i ženské přednosti. „Mám je asi o číslo větší,“ tvrdí. Její kolegyně jsou ale zásadně proti a jako důkaz přidaly vtipnou historku.

„Jely jsme na vystoupení do Frýdku-Místku a Kateřina si zapomněla doma odsávačku. Její prsa cestou pomalu už začala tlačit na mou sedačku řidiče. Po cestě zpátky už vyloženě skuhrala, ňadra měla přes celé auto. Musely jsme zastavit, potřebovala si nutně ulevit,“ vyprávěla nám s nadšením bruneta Nikola Šobichová na křtu videoklipu Svědomí skupiny New Element. Radana Labajová ochotně přidala další detail. „Když jsme odjížděly z Prahy, měla dvojky, cestou zpátky už čtyřky,“ smála se na celé kolo.

Dívky přišly mladíky Honzu Bendiga, Ondru Havla a nováčka Lukáše Cestra podpořit i proto, že moc dobře ví, jak těžké je dnes v hudbě uspět.

„Podle nás nemá cenu už ani vydávat cédéčko. Jedeme koncerty a postupně vydáváme singly, které dáváme fanouškům volně ke stažení na internetu,“ dodaly svorně.

Reklama

Další články

Načítám