Hlavní obsah
Článek

Herečka Reese Witherspoon (37) má i po třech dětech postavu a tvář jako panenka, a tak si může dovolit obléct na sebe téměř cokoliv. V odvážném krajkovém topu předvedla, že jí odvaha rozhodně neschází.

Hvězda komedie Pravá blondýnka a držitelka Oscara za hlavní roli ve filmu Walk the Line se v sexy outfitu objevila na prezentaci knihy Find It in Everything své hollywoodské kolegyně Drew Barrymore. Svou účastí jí ovšem způsobila více škody než užitku, protože veškerou pozornost strhla na sebe.

Navzdory nevinné tvářičce totiž ukázala více, než se očekávalo. Průhledný top odhalil její ňadra a nejeden zvědavec se musel pozorným pohledem přesvědčit, že podprsenku skutečně nechala doma.

Reese Witherspoon si ovšem vyzývavý model může občas dovolit, protože rozhodně nepatří k hvězdám, které by se snažily provokovat za každou cenu. Trojnásobná maminka tráví většinu času po boku manžela Jima Totha a svých dětí. Přestože na dovolené ukázala, že má v bikinách stále dokonalou postavu, do odhalování se nehrne a raději se věnuje rodině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám