Hlavní obsah
Článek

Bezesporu nejodhalenější a nejodvážnější snímky v novém kalendáři Bali 2014 měla ze všech sedmi krásek, které jej fotily, modelka Petra Faltýnová (45). Zajímalo nás, jak k tomu došlo a jak dlouho se ještě bude pětatřicetiletá brunetka svlékat.

"Holky odvážnější fotky fotit nechtěly, a tak to prostě zbylo na mě,“ krčila Petra rameny. Sama přitom styling vymýšlela, ovšem pro sebe si původně vybrala úplně jiný snímek, než jsou ty, které se nakonec v kalendáři pro síť automyček objevily. "Šlo o ženskou siluetu zezadu, byla tam hodně vidět příroda. Ale u závěrečného výběru už jsem nebyla," vysvětlila.

Prvoplánové odhalování ale už ve svém věku odmítá. "Když mne někdo osloví s nabídkou na focení nahoře bez, odmítnu to," překvapila nás Petra. "Ale neříkám, že po tomhle kalendáři už nic takového nenafotím, záleží na nabídce a na honoráři," dodala.

A začne někdy Petra, která je proslulá i svým odvážným stylem oblékání, nosit podprsenku? "Tak to asi opravdu nikdy. Není to můj oblíbený kousek oděvu," smála se půvabná brunetka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám