Hlavní obsah
Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) se toho nebojí a tentokrát se evidentně rozhodla, že na křtu kalendáře, do kterého se svlékly její kolegyně z branže, bude vzbuzovat větší pozornost než ony. A díky obrovskému dekoltu se jí to tedy opravdu povedlo.

"Na pozvánce bylo napsané sexy chic, tak jsem se snažila držet se předepsaného outfitu," řekla Super.cz Aneta. "Myslím, že vzhledem k tomu, že mám malá jemná prsa, to není vulgární," dodala, ale pořád si výstřih různě popotahovala, protože zapomněla na oboustrannou lepicí pásku, kterou se většinou tento typ dekoltu pojišťuje proti tomu, aby majitelka neukázala víc, než by chtěla.

Aneta si začátek nového roku pochvaluje. "Na to, že se obvykle nic moc neděje a není moc práce, já si stěžovat nemůžu. Stala jsem se tváří nového parfému a v jednání mám i jeden další projekt," prozradila. Spokojená je prý i v soukromí. I když na svých stránkách na sociální síti mívá fotky s mnoha muži, jen jeden je prý ten pravý. "Mě obklopují samí hezcí muži, ale šťastná jsem s jedním," smála se.

Jak to s postupujícím večerem a Anetinou snahou udržet šaty na svém místě dopadlo, uvidíte na našich stránkách, až půjdou děti spát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám