Hlavní obsah
Článek

Příběh Melissy Dowsell (26) je smutným důkazem toho, jak může jídlo z fast foodu zdevastovat postavu mladého člověka. Plnoštíhlá dívka se ale naštěstí svých tukových zásob zbavila, a tím si zachránila život.

Když Melissa nastoupila na univerzitu, od svých spolužaček se příliš nelišila. Studentský život měl ovšem na její postavu špatný vliv. Hlad zaháněla návštěvami fast foodu, na jejichž nabídce se stala doslova závislá. Na hamburgery, hranolky a další pochoutky docházela třikrát denně, a v rychlém občerstvení tak strávila více času než ve škole.

Tento životní styl se ovšem brzy nepříznivě projevil na jejím zdraví. Melissina váha se přiblížila stokilové hranici a dívka začala mít potíže s dýcháním. Tuk se jí totiž začal usazovat také v oblasti krku, což zúžilo její hrdlo.

Po děsivém zážitku spojeném s neschopností se nadechnout se Melissa rozhodla od základu překopat svůj životní styl. Hamburgery nahradila zeleninou a místo vysedávání po fast foodech se vydala potit do posilovny. Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. Dnes je Melissa o 32 kil lehčí a na vylepšenou postavu je náležitě pyšná.

Reklama

Další články

Načítám