Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská legenda Kim Basinger v prosinci oslavila 60. narozeniny a je zřejmé, že její pracovní nasazení už není tak intenzivní jako před lety. Herečka má ovšem velmi vydařenou dceru, která se vydala v jejích šlépějích.

Když se Ireland Baldwin objevila na večírku u příležitosti 50. výročí katalogu Sport Illustrated Swimsuit, který je občas žhavější než Playboy, působila jako zjevení. Dokonalá, o 40 let mladší kopie Kim Basinger podědila všechny její přednosti, které umí náležitě prodat. Na akci plnou prvotřídních krásek dorazila v kratičkých šatech s pořádně hlubokým dekoltem, takže v silné konkurenci rozhodně nezanikla.

Teprve devatenáctiletá Ireland se v Hollywoodu rozhodně neztratí. Spolehnout se totiž může na pomoc obou rodičů. Kim Basinger si totiž svého jediného potomka pořídila s neméně slavným Alecem Baldwinem.

Ireland má předpoklady uspět v modelingu, ale po rodičích ji to pochopitelně táhne na filmové plátno. První roli dostala v loňském dramatu Zpátky do ringu, v němž si zahrála mladší verzi své slavné matky, z jejíhož stínu by ale v budoucnosti ráda vystoupila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám