Hlavní obsah
Článek

Zatímco původní slavná chlapecká skupina Lunetic zestárla a v poslední době řeší konflikty s průšvihářem Martiem Kociánem, o svou přízeň na slunci a hlavně v srdcích českých náctiletých slečen se čím dál úspěšněji snaží bojovat její nástupce v podobě tří hezounů z New Element. Mládenci natočili videoklip k songu Svědomí, ve kterém zpívají o nevěře. Podívejte se na video!

Skupina, v níž kromě již ze SuperStar známého Honzy Bendiga účinkuje i Ondra Havel (herec z Ulice) a také nově lamač dívčích srdcí Lukáš Cestr, už má početný zástup fanynek. A to ještě nevydali desku (ta přijde v dubnu).

„Dřeme ve studiu, chodíme na zpěv, ale makáme na sobě i v posilovně. Chceme se líbit,“ smějí se kluci, kteří nový videoklip pokřtili ve středu v centru Prahy za přítomnosti bývalých hvězd různých chlapeckých kapel a také skupiny Holki.

Zpěváci a tanečníci (pod palcem je má sestra Kateřiny Kristelové) mají za sebou i docela povedený klip, při kterém si dělají srandu sami ze sebe. A slaví úspěch také v jiných oblastech. Zatímco Ondra Havel vyniká jako moderátor na jedné hudební televizi a Lukáš Cestr si užívá nenadálého zvýšeného zájmu opačného pohlaví, Honzu Bendigovi mává na pozdrav Thálie. Podle našich zpráv má totiž šanci umístit se na předních místech divadelních cen v kategorii muzikálový herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám