Hlavní obsah
Článek

Jaké sesterstvo se vám z titulku vybavilo? Hiltonky a Kardashianky? Věřte, že je jich mnohem víc, které se matce přírodě vydařily v míře vrchovaté. O bikinové foto Paris s Nicky a Kim, Khloé a Kourtney vás sice ochudit nemůžeme, ale jsou zde i další krásky, které pojí sesterské pouto, co stojí za pozornost.

Vévodkyni z Cambridge Catherine s mladší Pippou je sice nevhodné vyzdvihovat jako sexsymboly, ale díky jejich proslulé dovolené na Ibize z roku 2006 a snímkům v bílých bikinách na jachtě na ně prostě v tomto výčtu nemůžeme zapomenout.

To naopak dvojčata Karissa a Kristina Shannon si na svých tělech a lechtivých fotografiích v Playboyi vybudovala kariéru. A také na vztahu s jeho zakladatelem Hughem Hefnerem.

Dvojitý příděl krásy původem z Polska, který si podmanil Kalifornii díky vystupování v reality show Real Housewives Of Miami, se ukrývá ve jménech Marta a Joanna Krupa.

Ideální spojení genů se vyskytlo také v rodině Cruzových. Penélope má mladší sestru Mónicu (36), která je neméně půvabná, ale i přesto, že se věnuje rovněž herectví, na rozdíl od Penélope si nevybudovala jméno v Hollywoodu a zůstává spíš v ústraní.

Reklama

Další články

Načítám