Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petra Faltýnová (46) byla v té době ještě s Leošem Marešem (47), Simona Dvořáková už delší dobu chodí s Tomášem Topolánkem, Lenka Olbertová je zasnoubená s podnikatelem Šimonem Leitnerem, zadaná je i Tereza Fajksová (34). Ještě ale zbyly tři dívky, které fotily na Bali kalendář, a byly volné.

Říkali jsme si, jestlipak tam nevzplanula nějaká jiskřička, a nespletli jsme se. Finalistka České Miss 2008 Adéla Vartová se vracela do Prahy zamilovaná. Nikoli ovšem do domorodce, ale do muže, pro jehož síť automyček se kalendář fotil. Oba byli nezadaní, tak tomu nic nebránilo.

U Adély s Richardem ovšem nešlo jen o povrchní a krátkodobý románek. Jsou spolu stále. "Ano, je to vážný vztah," potvrdili nám oba. Takže pobyt na Bali nepřinesl jen krásné fotografie, ale i novou lásku.

A ještě někomu udělalo to, že česká partička vyrazila na indonéský ostrov, radost. "Pořád jsme byli obklopeni místními dětmi. Byly úžasné. Dokonce jsme s nimi i fotili některé snímky a holky si je zamilovaly. Měli jsme pro ně s sebou i hračky a cukroví, takže děti byly nadšené. Přece jen to není žádná bohatá země. A protože jsme potřebovali každou pomocnou ruku, zaměstnali jsme i jejich tatínky, takže si přivydělali nějaký ten dolar," řekl Super.cz fotograf Jaroslav Urban.

Reklama

Další články

Načítám