Hlavní obsah
Článek

Označují ji za naději českého filmu. Herečka Eva Josefíková (34) září v novém filmu Tomáše Vorla Vejška, který je volným pokračováním komedie pro náctileté Gympl. Vzhledem k tomu, že už v jedničce se v hlavní roli objevoval hereččin partner Jiří Mádl (37), zlé jazyky začaly spekulovat o tom, že snad dostala roli z protekce.

Jak na tyto spekulace herečka reaguje? „O castingu na Vejšku se v mých hereckých kruzích docela vědělo. Pozvali mě, přišla jsem a měla z toho dobrý pocit. Chvíli jsem uvažovala o tom, že bych na casting vůbec nešla, ale kdybych se měla ohlížet jen na to, co si kdo řekne, tak bych omezovala pouze samu sebe," řekla Super.cz Eva, která to dotáhla až do vítězného konce.

„Je mi jasné, že se spekuluje o tom, jestli mi roli nedohodil můj partner, ale jsem si naprosto jistá, že pokud by o mně jako o herečce nebyl Tomáš přesvědčený, neobsadil by mě, ani kdybych chodila s Georgem Clooneym," nechala se slyšet herečka.

Také režisér filmu Tomáš Vorel uvádí, že na roli Julie proběhl velký casting a vybíralo se odpovědně. „Ne proto, že chodí s Mádlem, ale je to prostě úchvatná herečka. S jakým šarmem zahrála podmanivou mrchu, to jsem ještě v českém filmu neviděl. Josefíkovou bezesporu čeká velká kariéra,“ předpovídá režisér Vorel.

Reklama

Další články

Načítám