Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po rozchodu se Selenou Gomez (31) to jde s Justinem Bieberem (30) od desíti k pěti. Mladá hvězda si užívá popularity a peněz tím nejméně vhodným způsobem. Svým nerozvážným chováním obtěžuje okolí, je agresivní, dopouští se výtržností a nyní má navíc co dočinění s drogami. V jeho domě totiž policie během úterní razie našla kokain.

Policisté dostali povolení k prohledání zpěvákova domu v kalifornské prominentní čtvrti Calabasas poté, co se měl ve čtvrtek dopustit vandalismu na domě svých sousedů. Těm měl jako smyslů zbavený začít házet vejce po domě, což zachytila i kamera.

Rebelujícímu teenagerovi ale nejspíš i aktuální aféra projde, jelikož drogy, které byly podle policejního mluvčího v prostorách domu viditelné na první pohled, patřily zpěvákovu kamarádovi - rapperovi s přezdívkou Lil Za, jenž se v tu dobu nacházel uvnitř. Rapper byl zatčen za držení drog, ale ještě tentýž večer propuštěn na kauci 70 tisíc dolarů (1,4 miliónu korun).

Bieber údajně neměl s drogami žádnou spojitost, ale zůstává i nadále podezřelý z vandalismu, kterým údajně sousedům na domě způsobil škodu 20 tisíc dolarů (400 tisíc korun).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám