Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zlé jazyky si to o ní šuškaly léta. I když účastnice první české SuperStar Madalena Joao zapírala, jak mohla (jen docela nepřesvědčivě), zdá se, že opravdu v posledních letech místo po klucích zírala po své blonďaté spolubydlící. Ta jí zároveň dělala manažerku. Všemu je dnes nyní ale konec. „Rozešly jsme se. Se ženou už nikdy!“ dušuje se Madalena.

„Mám za sebou opravdu hrozné dvouměsíční ukončení spolupráce s manažerkou. Vše si budu odteď dělat tak nějak sama, i bydlet budu samotná,“ řekla Super.cz Joao. Doufejme, že jí management půjde a že už nebude muset na akcích žebrat po novinářích, aby si koupili její cédéčko za sto dvacet korun i s DPH.

Kromě ukončení dlouholetého přátelství (a možná i vztahu) řešila také zdravotní problémy. „Byla jsem psychicky oslabená, pak jsem měla zánět močového měchýře, chřipku, navíc se projevily problémy doma. Ověřila jsem si ale, že jsem silná žena, vše jsem nakonec zvládla. I pomocí důvtipu. A vím, že rok 2014 bude dobrý, cítím to v kostech,“ těší se čokoládová pěnice.

Reklama

Další články

Načítám