Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do kin právě vstupuje teenagerská komedie Vejška, která volně navazuje na divácky úspěšný snímek Gympl. Ve filmu se vedle Tomáše Vorla juniora a Jiřího Mádla (37) objeví taky partnerka druhého jmenovaného herce Eva Josefíková (34).

Půvabná brunetka, která je označována za nový talent českého filmu, si na filmovém plátně paradoxně nezahraje partnerku svého skutečného přítele, ale druhé hlavní postavy. Jelikož ve filmu opravdu není nouze o divoké milostné scény, zajímali jsme se, jak se k tomu slavný pár staví. „Když to tak člověk najednou vidí, tak se zarazí. Já ale oba znám natolik dobře, s Tomášem se známe několik let. Filmové práce máme za sebou tolik, že mi to ani nepřijde, že jsme v tom oba trošku otupělí,“ popisuje svůj postoj Jiří Mádl.

Jeho přítelkyně s tím měla o něco větší problém. „Bylo to zajímavé a nestandardní. Když člověk přihlédne k tomu, že je to naše práce, tak se s tím rychle smíří. Je pravda, že jsme do té situace byli vhozeni oba stejnou mírou - je teda pravda, že Jirka tam má těch partnerek šest, já jednoho - Tomáše Vorla,“ říká Josefíková, které bylo ale přece jen nepříjemné, když se milostné scény jejího partnera natáčely v době, když byla nedaleko na place. „Nejsem citový masochista, abych se na to koukala,“ dodává s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám