Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Renata Langmannová (37) se po pětiletém vztahu přímo na Štědrý den zasnoubila se svým přítelem Ondřejem Novotným. A nyní poprvé předvedla zásnubní prsten. Ten pochází z portfolia luxusního šperkařského domu, čemuž odpovídá i jeho cena - podle informaci Super.cz stoji takovy kousek vice jak 200 tisic korun. Na prsteníčku levé ruky jí zářil na oslavě 40. narozenin fotbalisty Tomáše Řepky (50).

"Cítím se hezky, není to zase taková změna, ale ten vztah to samozřejmě posouvá trošku dál," prozradila čerstvě zasnoubená Renata. Že po pěti letech přijde žádost o ruku, trošku tušila. "Myslela jsem si, že to bude v brzké době, ale že to zvládne zorganizovat, koupit prsten, vymyslet program v tom shonu, který jsme před Vánocemi měli kvůli stěhování, jsem nečekala," upřesňuje modelka.

Jak zásnuby vypadaly? "Bylo to moc hezký, přesně podle mých představ. Ondra to měl promyšlené do detailu včetně hudby, bylo to perfektní," dodala Langmannová a ukázala nám zásnubní prsten z bílého zlata s briliantem.

"Za chvíli bude úplně okoukaný, teď ho chce vidět každý," směje se. "Je úplně nádherný. Ondra věděl, jaký styl se mi líbí, a podle toho vybíral," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám