Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dáma ve zralém věku s uměleckým jménem Tempest Storm je žijící kronikou amerického zábavního průmyslu. Před šedesáti lety odstartovala kariéru burleskní tanečnice a dodnes se při pohledu na její udržované tělo zatají dech i mužům, kteří by mohli být jejími pravnuky.

Tempest Storm se sice už od konce 90. let nesvléká, ale občas svět potěší odvážnými snímky, které ji i ve věku seniorky prezentují jako sexuální symbol. Veteránka striptýzových show, jejíž plné vnady nadchly celou Ameriku, se stále nechystá na poklidný život. Ochotně pózuje a poskytuje rozhovory, které se většinou stočí ke stejnému tématu. Tím jsou její prsa pojištěná na milión dolarů.

Burleskní ikona se ovšem k závratné kariéře probojovala doslova ze dna. V dětství byla zneužívána a záhy utekla z domova. Když ve 20 letech vyrazila dobýt Hollywood, měla za sebou už dva rozvody. Netrvalo ovšem dlouho a z vnadné zrzky se stala hvězda striptýzových klubů. Tempest Storm se několikrát objevila i na filmovém plátně a probojovala se mezi americkou smetánku. K jejím nejslavnějším milencům patřili John F. Kennedy a Elvis Presley.

Reklama

Další články

Načítám