Hlavní obsah
Článek

Herečku Lenku Zahradnickou (28) diváci znají především jako sestřičku Alenu Veverkovou ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Plavovlasá kráska je bývalou přítelkyní zpěváků Tomáše Kluse (37) a Vojty Dyka (38) a v poslední době jde z role do role.

Ženské půvaby, které populární zpěváci hýčkali ve svých náručích, nedávno provětrala v cyklu České televize Škoda lásky, když si zahrála vítězku soutěže Miss mokré tričko. Herečka se podle svých slov styděla, ale i tak se nakonec nechala polít vodou a odhalila pod tričkem své prosvítající vnady.

Hned o pár dní později se však Zahradnická objevila v mnohem drsnější roli. Ve druhém dílu seriálu Případy 1. oddělení ztvárnila znásilněnou dívku. S drsným monoklem a vyděšeným výrazem ve tváři vypadala opravdu strašidelně.

Roli znásilněné ženy jí předepisoval příběh natočený na motivy skutečné události z roku 2000, kdy v Praze řádil takzvaný „fantom z Jižáku“, jež měl na svědomí znásilnění devíti žen a po svém zadržení cynicky prohlašoval, že je nakažen virem HIV, což se ale naštěstí neprokázalo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám