Hlavní obsah
Článek

Když se v Praze na koncertě u příležitosti otevření klubu ve stylu 80. let objevila zpěvačka Sandra, sklidilo to hodně rozporuplných reakcí. Včetně toho, jak ikona tehdejší doby vypadá. Na večírku byl i Dalibor Janda (71), který byl tehdy skoro stejně populární.

"Ovšem jen v rámci Československa nebo Polska, to se vůbec nedá srovnávat," řekl Super.cz skromně interpret slavného Hurikána, který se před třemi desítkami let dokonce se Sandrou potkal na jednom pódiu. "Myslím, že to bylo na Bratislavské lyře," vzpomínal.

Podle Jandy je image pro zpěváky populární hudby velmi důležitá. "Když chce někdo dělat alternativu a alternativně i vypadá, tak ať se nediví, že na jeho koncerty davy nechodí," míní Janda, který se domnívá, že u žen je to ještě mnohem důležitější než u mužů.

"U chlapů je to tak padesát na padesát. Vzpomeňte si třeba na Michala Tučného," krčil rameny. Sám se ale snaží, aby se od charizmatického mladíka, kterým byl v době svých začátků, moc neodlišoval. Snaží se držet stejný promelírovaný účes, i když trochu zaexperimentoval s patkou, a moderně se oblékat.

Také figuru nezanedbává. "Naštěstí mám rád maso a ovoce, tak se držím. Ale přiznám se ke hříchu. Jsem na sladké a myslím si, že bez něj by nebyl sladký život," smál se Dalibor Janda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám