Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se sotva vzpamatovala z šoku z pronásledování nebezpečným psychopatem (ten ale Super.cz slíbil, že už dá své modle pokoj), a už musela řešit další problém. Ještě nedávno měla díru v puse po vytržených zubech, ty musely nahradit zubní implantáty. Po páteční operaci ale bolest zaútočila plnou silou a umělkyně to trýznění jen tak tak zvládá!

„Bolesti vůbec nepolevily, spíš naopak, rozjelo se to. Na levé tváři se udělal otok. Naštěstí se na tom místě neudělala modřina, jinak bych byl zase obviňován z napadení,“ řekl Super.cz manžel pěnice Josef Rychtář.

Jeho žena prý bere antibiotika a léky na utlumení bolesti. Ještě pár dnů se však bude muset s reakcí těla na implantát potýkat. „Do konce týdne nás čeká kontrola na klinice,“ uvedl Rychtář.

Iveta nemůže pořádně jíst, proto ji její choť krmí polévkami, čistými vývary. „A také jí mixuju zeleninu a dávám jí takové kašičky. Navíc používáme chladící polštářky z mrazáku, aby do toho nedostala zánět a aby to nenastydlo. S operací jsme počítali, proto se na dalších pár týdnů neplánovaly žádné pracovní aktivity. Iveta se omluvila i z úterního křtu a narozenin Jarka Šimka. Kdyby ji ofouklo, byl by to průšvih,“ dodal Rychtář.

Reklama

Další články

Načítám