Hlavní obsah
Článek

Malá holčička na fotce by patřila ke žhavým kandidátkám na vítězství v soutěži o mistryni světa ve slavomanství. Hned několikrát se pokusila jako dravá ryba prodat do světa šoubyznysu, ale na rozdíl od její kolegyně z čeledi štikovitých svého snu zatím nedosáhla, ač se jí v posledních měsících na tomto poli daří zatím nejvíce. Sebevědomá blondýnka neprošla sítem castingů v SuperStar, zato si ale splnila jeden ze svých snů, když se prodrala do reality show VyVolení. Poznali jste ji?

Eva Feuereislová sice teprve nedávno oslavila čtyřiadvacáté narozeniny, ale na svůj věk toho už zažila opravdu hodně. Už od útlého mládí si moc přála stát se obletovanou celebritou. Ani obléhání všech možných i nemožných večírků nestačilo, a tak se nejprve začala objevovat po boku expřítele Ivety Bartošové (†48) Domenica Martucciho, aby se později skamarádila s Ivetiným obdivovatelem a samozvaným ochráncem Zdeňkem Macurou (49).

Spojení s italským hřebcem však velmi brzy skončilo fiaskem. Zatímco Martucci nabral zpátečku a jal se všem tvrdit, že s Evou ve skutečnosti nechodil a jen jí pomáhal ke zviditelnění, Eva se nedala a obvinila Martucciho, že po ní vyžadoval podivné sexuální praktiky včetně sexu se psem.

V době, kdy ještě byla s temperamentním Italem jakžtakž zadobře, pokoušela se Eva prokousat až do finále pěvecké show SuperStar. Ani pracně vydobytá publicita však Evě postup do dalších kol nezajistila a porota v čele s Ondřejem Soukupem a Ewou Farnou jen nevěřícně kroutila hlavou.

Ponížená Eva pak svůj hrozivý ukňouraný zpěv svedla na Martucciho, který ji prý před castingem značně vystresoval. Slunce se na blondýnu s charakteristickým ječivým hláskem usmálo až později, když se rozhodla soutěžit ve čtvrté řadě VyVolených. Eva se dostala až do vily, kde vydržela nezvykle dlouho, a dokonce v duelech poslala domů hned několik soupeřů.

Ve vile barvitě líčila, jak nevědomky nasekala dluhy 200 miliónů a jak kvůli nedostatku peněz neváhala darovat svá vajíčka. VyVolení zřejmě splnili svůj účel, protože Eva sice neplní titulní strany, ale stala se tváří hned několika produktů, objíždí klasické  "exVyVolené" klubové akce pro rychlokvašky, a dokonce prý, světe, div se, moderuje. A to blonďaté dračici zřejmě ke štěstí úplně stačí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám