Hlavní obsah
Článek

Poté, co se před osmi měsíci rozešli, tvrdil devětašedesátiletý Michael Douglas, že se s manželkou zase dají dohromady a vztah zachrání. První pokus žít zase jako rodina měli během Vánoc a na konci roku. Jenže Catherine Zeta-Jones teď lituje, že se nechala přemluvit. Prý to bylo hotové peklo a je evidentní, že manželství skončí rozvodem.

Douglas chtěl manželství zachránit pro jejich potomky – třináctiletého Dylana a desetiletou Carys. Těm chtěl dopřát hezké rodinné Vánoce a přemluvil Catherine, aby se k němu v New Yorku připojili. Velšskou krásku přemluvila i její vlastní matka Pat.

„Jejich návrat k sobě byl ale naprostou katastrofou a dospěli k tomu, že už není cesty zpět. Rozvod je nevyhnutelný,“ tvrdí zdroj amerického bulvárního listu National Enquirer.

Douglas se celých osm měsíců snažil hrát na spolehlivého otce. Děti odvážel do školy a vyzvedával, uspával, a poté, co usnuly, odcházel do svého bytu. „Na Catherine velmi udělalo dojem, že chce zůstat blízký se svými dětmi, ale je připravena začít žít na vlastní pěst sama. Je to smutné, ale Catherine prostě přestala Michaela milovat,“ píše dále National Enquirer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám