Hlavní obsah
Článek

Příběh Mirky a Pavlíny zná díky reality show VyVolení celé Česko. Holky spolu žijí už deset let, ale zpočátku nic nenasvědčovalo tomu, že spolu utvoří pevný pár.

Do reality show Pavlína s Mirkou přišly nezávisle na sobě, ale jejich tajemství dlouho nevydrželo. Rodiny obou soutěžících se brzy přes obrazovku dozvěděly o jejich poměru a život obou tak dostal nový spád.

Mirka s Pavlínou se poznaly na škole už v roce 2000. Zatímco první z nich měla o své orientaci jasno, druhá poznala opravdovou lásku až později.

„Celé tři roky byla suprová kámoška, se kterou byla největší sranda. Měly jsme stejný smysl pro humor. Ale z mojí strany z toho nic víc nebylo, ona měla přítele,“ prozradí o prvních zkušenostech se svou současnou partnerkou Mirka v pondělním Top Star magazínu.

VyVolený pár svou lásku vydržel tajit deset let a teď ji teprve prožívají naplno. „Je to příjemný, že už nemusím nic hrát. Jdeme po městě a já už se nemusím bát, že nás spolu někdo uvidí,“ tvrdí spokojeně Pavlína, která v reality show skončila na druhém místě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám