Hlavní obsah
Článek

Jedna z našich největších fotbalových hvězd, Tomáš Řepka, (50) oslavila 40. narozeniny a nastaly velké změny. Tomáš přestal úplně pít alkohol a dodržel to dokonce i na své velkolepé oslavě v pražském baru. "Dám si maximálně pivko, přestal jsem opravdu úplně pít. Takže láhve, které dostanu, zase rád rozdám," řekl Super.cz s úsměvem Řepka.

A jak se nyní čtyřicátníkovi vstává? "Je to zvláštní, ale zatím stejně. Je pravda, že manželka mi někdy řekne, že bych mohl navštívit plastického chirurga. Nelíbí se jí moje vrásky a kruhy pod očima. Chtěla, abych vypadal mladší. Já jsem spokojenej," usmívá se sexy fotbalista.

I když má postavu, kterou by mu mohla závidět většina chlapů, on už si nemyslí, že je na tom tak dobře. "Vypadá to, že jsem ve formě, ale už to není, co bývalo. Není to o věku, je to o mně. Jak člověk přestane hrát profesionálně fotbal, tolik se nevěnuje tělu a jde to dolů," vysvětlil Tomáš na své bujaré oslavě narozenin. Mezi pozvanými hosty byli jeho blízcí přátelé, ze známých osobností nechyběli Antonín Duchoslav, Renata Langmannová, Martina Pártlová, Zdeněk Style Hrubý nebo Dominika Mesarošová.

"Pozval jsem lidi, které mám opravdu rád a vážím si jich. Mají volný program. Jsem šťastnej, že je tu mám," dodal Řepka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám