Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle sexy tělíčko kdysi hýčkal zpěvák Tomáš Klus (37). Herečka Lenka Zahradnická byla jednou ze zpěvákových prvních velkých lásek.

Půvabnou Lenku Zahradnickou znají diváci ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde oslňuje coby sestřička Alena Veverková.

Diváci se na ni mohou těšit také v neděli večer, kde v cyklu Škoda lásky potěší všechny pánské zraky, když se bude producírovat před Michalem Suchánkem (58) v provinční soutěži „mokré tričko“. Lenka Zahradnická se vůbec nestyděla a pod zmáčeným tričkem vystavila na odiv své ženské přednosti, které ještě před několika lety patřily Tomáši Klusovi. Na žhavé vystoupení v mokrém tričku se podívejte ve videu.

Škoda lásky je Povídkový cyklus o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů Michala Viewegha a Martiny Formanové. Děj Mokrého trička se točí kolem cynického moderátora Michala Suchánka, který se těší, až se z moderování provinční soutěže vrátí domů ke své rodině. Soutěžící dívka číslo šest ale poněkud nabourá jeho plány.

Reklama

Další články

Načítám