Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už si myslela, že pro ni nenajdou šaty, anebo se budou muset zkracovat a zabírat. Nakonec se ale naše nejmenší muzikálová zpěvačka, půvabná brunetka s italským jménem po tatínkovi, do jedné svatební róby o velikosti 32 nasoukala. "Dokonce jsem musela vydechnout, aby se daly zapnout," řekla Super.cz Genny Ciatti, kterou známe třeba z muzikálů Děti ráje nebo Kapka medu pro Verunku.

Logicky jí byl v rámci módní show, která předcházela svatebnímu veletrhu, přidělen i nejmenší ženich, zpěvák Petr Kutheil, mimo jiné finalista soutěže Hlas ČeskoSlovenska. "S Péťou jsme sehraný pár už z muzikálů, dokonce jsem si myslela, že je stejně vysoký jako já, až dnes jsem se přesvědčila, že mne, i když mám podpatky, převyšuje," smála se Genny.

Zajímalo nás, jakou velikost šatů a bot vlastně Genny v běžném životě nosí. "Tak oblečení si kupuju většinou XS, ale je mi samozřejmě i to z dětského oddělení. A boty? Ty mám jako pro Popelku - pětatřicítky," prozradila. Každopádně na ní hodně ušetří v divadlech, co se metrů látky na kostýmy týče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám