Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) je ten typ muže, který nikdy nevydrží příliš dlouho sám. Vlastně to v jeho milostném životě vypadá tak, že prakticky pokaždé vytlouká klín klínem. Mareš je na poli dívek chtivých dobré partie velmi lákavým zbožím. Nikoho tedy asi nepřekvapí, že si moderátor po rozchodu s Petrou Faltýnovou (46) užívá společnosti nové krásky.

Super.cz vypátral, že moderátorovou novou vyvolenou by měla být dívka, se kterou se seznámil už během moderování Hlasu Česko Slovenska. Pro to, že to Leoš s novou vyvolenou myslí vážně, mluví fakt, že s ní vyrazil na nákupy do butiku v Pařížské ulici, který vlastní Tamara Kotvalová. „Bylo vidět, že Leoš na té dívce rozhodně nešetří a chce, aby jí to slušelo," prozradil nám očitý svědek zběsilých nákupů v luxusním butiku. Podle našich informací se Leoš se svou novou holkou oťukává na romantické dovolené v Thajsku.

Leošovy rozchody probíhaly vždy podle jednotného scénáře. Hned velmi krátce po jakémkoli ukončení vztahu si léčil zlomené srdce novým. Dělo se tak po rozchodu s Gábinou Dvořákovou, kterou nahradil Hanou Svobodovou (tehdy svou novou lásku hrdě a s největší parádou prezentoval na karlovarském filmovém festivalu). A bylo tomu tak třeba i po rozchodu právě s Hankou, kterou brzy nahradil Petrou.

Je tedy jen otázkou času, kdy si bude Mareš stoprocentně jistý novým vztahem a své děvče ukáže světu na nějaké významné společenské akci. Tipujeme, že do čtrnácti dnů budeme znát totožnost Leošovy nové přítelkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám