Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mateřská role půvabné Janě Bernáškové rozhodně sluší. Momentálně sice přichází na obrazovku dětský seriál Mazalové, v němž ztvárnila postavu bílé paní, ale v reálu si užívá hlavně povinností spojených s pětiměsíčním synem Theodorem.

"Tenhle seriál byl dva roky v šuplíku, tenkrát jsem byla ještě svobodná a měla jsem jen Justýnku," vzpomíná jedna z hvězd seriálu Vyprávěj, díky kterému se na place potkala se svým současným manželem Rudolfem Merknerem.

"Momentálně se věnuji hlavně synovi a pak charitativním projektům. Ale v březnu bych chtěla začít natáčet další seriál. Zatím je to tajné, tak o něm víc prozradit nemůžu," řekla Super.cz herečka během setkání s herci z Mazalů, kde se prolíná svět pohádkových postav se skutečností.

Jana už má téměř zpátky postavu, kterou měla před otěhotněním, jen dekolt má podstatně bujnější. "To je díky kojení, jinak bych nahoře nic neměla," smála se Jana. "A pokud jde o kila, ještě mi chybí shodit šest, ale právě kvůli tomu, že kojím, žádné diety držet nemůžu," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám