Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na udílení People´s Choice Awards byla vysoká koncentrace slavných tváří, a nastal tak velký boj o přízeň fotografů. Herecká hvězdička Malin Akerman se pojistila erotickým modelem, v němž byla vidět její ňadra.

Extravagantní šaty s prostřihy na hrudi se ukázaly jako skvělá volba a nepříliš známá herečka na sebe strhla více pozornosti než slavné kolegyně ze světa šoubyznysu. Její odvážný model tak splnil svůj účel a Malin Akerman dokázala, že si její tělo říká o pořádně odvážnou scénu před kamerou.

V jejím stínu zůstala i opět štíhlá, ale nezvykle usedlá Britney Spears, která si odnesla cenu pro nejlepšího popového interpreta. Mnohem větší radost ovšem měla Sandra Bullock, jejíž jméno zaznělo při vyhlášení čtyř kategorií. Americká veřejnost ji zvolila nejlepší herečkou loňského roku a Sandra Bullock uspěla i v komediální a dramatické podkategorii. Čtvrtou trofej si zasloužila společně s Georgem Clooneym za ztvárnění páru astronautů ve sci-fi filmu Gravitace.

Na udílení People´s Choice Awards bodoval i zpěvák Justin Timberlake, zpěvačka Katy Perry, herec Leonardo DiCaprio a seriály Teorie velkého třesku a American Horror Story.

Reklama

Další články

Načítám