Hlavní obsah
Famous
Článek

Z Jamese Middletona zatím úspěšný podnikatel není. Švagr britského korunního prince Williama už druhý rok po sobě prodělává se společností Nice Group London, která se specializuje na výrobu pečiva a zákusků. Stejně jako předloni i loni podnik vykazoval ztrátu. Middletonovi účetní vykázali druhý rok přes dvacet tisíc liber – téměř sedm set tisíc korun – v červených číslech.

Společnost byla založena v dubnu 2011, první rok fungování vykazovala ztrátu téměř dvaceti tisíc liber, druhý rok to bylo už přes jednadvacet tisíc a ještě k tomu věřitelům stále dluží šestatřicet tisíc liber. Sečteno a podtrženo (poslední ztráta plus dluh věřitelům) je bratr Kate Middleton v minusu minimálně sedmapadesát tisíc liber – asi 1,9 miliónu korun.

Podle listu Daily Mail šestadvacetiletému Jamesovi pomůžou jeho rodiče – úspěšní podnikatelé Michael a Carol Middletonovi, kteří vlastí milióny liber vydělávající podnik Party Pieces.

James v roce 2005 nastoupil na University of Edinburgh, po roce však školy nechal. Prý ho studium nebavilo a chtěl raději podnikat. Jenže talent zřejmě nemá ani na tomto poli.

Middleton se snaží vydělat netradičním pečivem. Mnohdy však také vulgárním, což netěší jeho dnes už urozenou příbuznou. Sestra Kate, známá po sňatku s princem Williamem jako vévodkyně z Cambridge, se musí stydět za to, že se její bratr snaží vydělávat prodejem dortů ve tvaru penisů a poprsí.

Reklama

Další články

Načítám