Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) to před pár dny vzala cestou z posilovny do nehtového studia v Beverly Hills, kde si pravidelně nechává dělat manikúru i pedikúru. Zatímco jí schnul lak, klábosila se zaměstnankyněmi. Zahraničním médiím však neušel fakt, že televizní hvězda přichází o jednu ze svých chloub - husté kadeře. Nejvíce znát to bylo přitom kolem kontury růstu vlasů. Jelikož Kim vyčesané vlasy do drdůlku nosí spíš výjimečně, prořídlých míst si dosud nikdo nevšiml.

Nadměrné vypadávání vlasů bývá často součástí těhotenství, ale rovněž se může jednat o důsledek jejich prodlužování a zhušťování, o čemž by mohla vyprávět i Naomi Campbell. Hustší linie nad řidšími místy by tomu napovídala.

Ovšem i odbarvování od přírody tak tmavých vlasů, které má Kim, se na jejich kvalitě mohlo odrazit. S blonďatým ‚ombré‘ se začala objevovat po porodu, když po několika měsících dietního plánu a cvičení konečně vylezla z ulity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám