Hlavní obsah
Článek

Organizátoři pražského Plesu v Opeře před malou chvílí na tiskové konferenci odtajnili, že zahraniční hvězdou jedné z nejvýznamnějších událostí společenského života bude britský zpěvák Paul Potts.

Život Paula Pottse bývá často označován jako „příběh obyčejného muže s neobyčejným hlasem“. Když v prvním ročníku soutěže Británie má talent předstoupit před porotu v čele se Simonem Cowellem nenápadný prodavač telefonů v nepadnoucím obleku, nikdo netušil, že se jedná o absolutního vítěze soutěže. Jakmile zazněly první tóny Pucciniho árie Nessun dorma, do které zpěvák vměstnal svou celoživotní vášeň pro operní hudbu, získal si outsider z Walesu srdce miliónů diváků i poroty. O jeho vítězství rozhodly dva milióny hlasujících, a soutěž tak získala sledovanost a věhlas, o jaké se jí nesnilo.

Britský zpěvák, který loni vydal své již třetí album, vystoupil před anglickou královnou a zúčastnil se celé řady televizních pořadů včetně talkshow Oprah Winfrey, přiletí do Prahy 7. února. Den před samotným plesem se bude účastnit slavnostní premiéry filmu One Chance - Životní šance, který popisuje jeho životní příběh. Snímek o zpěvákovi natočil režisér David Frankel, který je autorem filmů jako Ďábel nosí Pradu nebo Marley a já. Během samotného Plesu v Opeře pak Patts vystoupí jako zlatý hřeb ve 22 hodin a zazpívá tři árie včetně "jeho" hitu Nessun dorma.

Pokud  budete chtít vidět Paula Pattse naživo, tak máte jedinečnou šanci. Všechny lístky do lože jsou sice beznadějně vyprodané, ale stále jsou ještě k dispozici nejlevnější vstupenky za dva a půl tisíce korun, které vám zaručují ale veškerý servis včetně nápojů a degustační večeře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám