Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomáš Řepka (50) oslavil čtyřicáté narozeniny a budou se dít věci! Sexy fotbalista opět promluvil a někomu bude pořádně horko. Chystá druhou knížku a půjde o pořádně otevřenou zpověď.

V ní nešetří nikoho. "Otevřeně řeknu, jak to bylo ve Spartě i v Českých Budějovicích, nebudu lhát a rozhodně nebudu nikoho šetřit. Bude to prostě pravda bez jakýchkoli výtáček, a to se týká i mého vztahu s bývalou ženou, s mými dětmi Veronikou a Thomassem, které se mnou nekomunikují, se kterými je můj vztah na bodu 0. A i když to pořád hodně bolí, zřejmě už to jiné bohužel asi nebude. V knížce nebude žádné tabu," řekl Super.cz Tomáš.

O pořádně kontroverzních situacích mluví stejně nekompromisně, jako dodnes hraje na svém postu stopera. Nová Tomášova kniha by měla vyjít na jaře. "Je to ještě v plenkách, ještě probíhají nějaké korektury, něco upravuju, upřesňuju. Myslím, že se hodně lidí bude hodně divit," dodal Řepka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám