Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že ženy stárnou, ale muži zrají jako víno. Výjimka potvrzující pravidlo se najde všude a v tomto případě je nejlepším příkladem Kris Jenner, úspěšná podnikatelka a především zasloužilá matka. Nemůžeme uvěřit, že tělo této stále atraktivní dámy v bikinách prošlo šesti těhotenstvími...

Kris Jenner je v USA velmi známou tváří. Pravidelně se totiž se svými dcerami objevuje v reality show Keeping Up With the Kardashians, které se od roku 2007 aktuálně vysílá už osmá řada.

Bývalé manželce zesnulého movitého právníka Roberta Kardashiana, s nímž má Kris dcery Kim (43), Kourtney (45) a Khloé (39) a syna Roberta (26), je už osmapadesát. Za své půvaby ale nevděčí pouze skvělým genům, ale i plastikám, ke kterým se hrdě hlásí i v různých televizních show.

Jenner je již 22 let vdaná za bývalého olympijského vítěze v desetiboji Bruce Jennera (64). Společně vychovávají další dvě dcery - Kylie (26) a Kendall (28). Dnes už v jejich domovině není snad nikdo, kdo by je neznal, jelikož jejich tváře jsou vidět na každém kroku. I proto členové této rodiny pravidelně bodují v žebříčcích nejotravnějších celebrit.

Reklama

Další články

Načítám