Hlavní obsah
Článek

Pavel Vohnout alias Kyklop už s OBEZINem zhubl neuvěřitelných 60 kilogramů! Zákazníci kteří se v české republice rozhodli zhubnout s OBEZINem již zhubli vice než 125000 kg. Teď, když je Kyklop o tolik štíhlejší, má mnohem více energie. Přestože měl nedávno vážné zdravotní problémy, je to poprvé, co si váhu udržel. I on se totiž díky OBEZINu naučil jíst menší porce. „Znám Kyklopa už léta a při každé dietě dříve skučel hlady. Je to poprvé, co hubne a vůbec si u toho nestěžuje,“ směje se Dan Vali, jeho kolega z Maxim Turbulenc. Kyklop chce zhubnout ještě víc. Lékaři mu jeho odhodlání schvalují.

14 - ti denní hubnoucí kůra za 359 Kč + přírodní sladidlo bez kalorií STEVIN® v hodnotě 100 Kč zdarma !

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

OBEZIN 45 + je novinkou na českém trhu s hubnutím. Jen zde je možné využít mimořádnou nabídku pro čtenáře Super! měsíční hubnoucí kůra za cenu 598 Kč + přírodní sladidlo bez kalorií STEVIN® v hodnotě 100 Kč zdarma !

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obzvláště po překročení věku 45 let je hubnutí velmi obtížné. Proto jsme po zkušenostech vyvinuli nový přípravek, který je postaven na perfektní funkčnosti klasického OBEZINU, ale přináší určitá zlepšení pro boj s nadbytečnými kilogramy obzvláště ve věku vyšším jak 45 let. Složení výrobku je navrženo tak, aby jste netrpěli zácpami, které jsou pro mnoho diet velmi obvyklé, aby bylo Vaše tělo detoxikováno a abychom zamezili nočním nájezdům na ledničku. V akční nabídce je navíc dárek ZDARMA přírodní sladidlo STEVIN, kterým si můžete bez obav z nabývání váhy osladit Vaši oblíbenou kávu nebo čaj. Při správném užívání OBEZIN™ 45 + také kontroluje výkyvy glukózy ve Vašem těle. Právě tyto výkyvy představují hlavní důvod, proč někteří z nás trpí na „chutě,“ které vedou k přejídání. Díky výše uvedenému složení a kombinaci s tímto sladidlem se můžete klidně dát do boje s přebytečnými kilogramy.

OBEZIN přináší mimořádnou nabídku pro čtenáře Super! měsíční hubnoucí kůra za cenu 598 Kč + přírodní sladidlo bez kalorií STEVIN® v hodnotě 100 Kč zdarma !

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

OBEZIN™ je přírodním řešením pro všechny, kteří mají buď problém jíst méně (a přiznejme si, že v současné době jíme asi všichni mnohem víc než generace našich babiček, aniž bychom tolik fyzicky pracovali), nebo jedí nepravidelně. Protože obsahuje sladkovodní řasu spirulinu platensis, pomáhá také překonat tzv. noční nájezdy na ledničku. V akční nabídce je navíc dárek ZDARMA přírodní sladidlo STEVIN, kterým si můžete bez obav z nabývání váhy osladit Vaši oblíbenou kávu nebo čaj. Při správném užívání OBEZIN™ také kontroluje výkyvy glukózy ve Vašem těle. Právě tyto výkyvy představují hlavní důvod, proč někteří z nás trpí na „chutě,“ které vedou k přejídání. Díky výše uvedenému složení a kombinaci s tímto sladidlem se můžete klidně dát do boje s přebytečnými kilogramy.

Speciální akce pro čtenáře Super.cz: OBEZIN after diet ™ za 399 Kč a navíc zdarma přírodní sladidlo bez kalorií STEVIN® v hodnotě 100 Kč !

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

OBEZIN after diet zabraňuje JOJO efektu po jakékoliv dietě pomocí účinné kombinace rostlinných látek. Míša ho poprvé vyzkoušela koncem roku 2012 a už tehdy prohlásila: „Díky OBEZINu after diet se cítím mnohem lépe. Už jsem vyzkoušela řadu přípravků na hubnutí, ale proti JOJO efektu na trhu žádné jiné přírodní prostředky nejsou.“ Nyní po mnoha měsících dodává: „Letošní rok byl pro mě pracovně velmi náročný. Byla jsem v situacích, díky kterým jsem v minulosti opakovaně tloustla. Tentokrát jsem to vždy vyřešila pomocí OBEZINu after diet. Je to taková moje jistota.“

Speciální akce pro čtenáře Super.cz: GOJI - Kůstovnice čínská baleni 1 kg jen za 270 Kč.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obohaťte svůj jídelníček o superpotravinu GOJI - neboli kustovnici čínskou, která dodá Vašemu tělu 18 druhů aminokyselin, vice než 20 stopových prvků a 500x více vitamínů C než pomeranče. Kustovnice snížuje krevní tlak a podporuje krvetvorbu. S ohledem na redukční dietu doporučujeme GOJI užívat ráno při snídani, aby byl Vás metabolismus dostatečně nastartován a Vaše hubnutí probíhalo maximálně účinně.

Speciální akce pro čtenáře Extra.cz: Panenský kokosový olej 400 ml jen za 219 Kč.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pečujte o svou pleť !!! A obzvláště po redukčních dietách. Blahodárné účinky kokosového oleje jsou známy od nepaměti. Je bohatý na antioxidační látky, které zpomalují proces stárnutí. Proto si vysloužil přezdívku „přírodní botox“ a přípravky obsahující kokosový olej jsou velmi oblíbené po celém světě. Používají je i nejznámější celebrity: Herečka Gwyneth Paltrow přiznala, že si kokosovým olejem udržuje perfektní pokožku, Kourtney Kardashian si jím ošetřuje vlasy a supermodelka Miranda Kerr či herečky Jennifer Aniston a Angelina Jolie si zase dopřávají kokosový olej jako součást každodenní stravy. Lze jej využít i pro skvělou regenerační masáž a v neposlední řadě se kokosový olej výtečně hodí i do kuchyně – neobsahuje cholesterol a jídlům dodává přirozené exotické aroma.

Další články

Načítám