Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) si užívá sluníčka a pohody na exotické dovolené v Thajsku, kde si po několikaměsíčním nepřetržitém pracovním zápřahu hýčká své unavené tělíčko.

Nezapomíná ale ani na své fanoušky, kterým se už na sociální síti pochlubila momentkami z pláže, na níž vystavila na odiv své sexy křivky v bikinách.

Zpěvačka ale nezapomněla ani na svou kondici a opalování ve svůdných bikinách aspoň na chvilku vyměnila za běhání po pláži. Namísto plavek vytáhla sportovní tričko a kraťasy a s chutí utužovala svou fyzičku. Ta, jak se později potvrdilo, byla značně chatrná.

„Vzala jsem si opět tričko s Jaromírem Jágrem pro utužování vůle, běžela jsem jedno ráno asi tři kilometry a dala jsem to,“ pochlubila se Absolonová, jež ale další dny na běhání raději zapomněla.

„Jsem od té doby namožená a dělá mi problém jakýkoliv pohyb i chůze. Cvičení je dobrá věc, ale jen někdy, no nic, doufám, že jste na tom s kondicí lépe než já, jak je vidět, ani v ráji nejde všechno lehce, a přitom ve všech filmech běhají radostně po pláži s úsměvem na rtech,“ divila se zpěvačka, která nakonec svým fanouškům slíbila, že to zkusí ještě jednou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám