Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

A je to tady. Pippa Middleton (40), po které touží tisíce mužů po celé Británii, je konečně volná. Jak upozornil deník The Sun, mladší sestra vévodkyně Kate totiž dala kopačky svému příteli Alexi Loudonovi (30).

O tom, že to mezi Pippou a Alexem není to pravé ořechové, už si štěbetali vrabci na střeše. Žena, která se podle názoru mnohých může pochlubit nejkrásnějším zadečkem v Británii, se totiž se svým oficiálním amantem na veřejnosti neukázala už řadu týdnů. Za to byla několikrát viděna se svým expřítelem a spolubydlícím ze studentských let Georgem Percym (26).

Vztah s Loudonem podle zdroje citovaného deníkem rozkolísalo to, že se Pippa téměř ze dne na den stala celosvětově známou a obdivovanou celebritou, zatímco Alex, bývalý hráč kriketu a nyní bankéř, zůstal zcela v ústraní. „Pohybují se v úplně jiných kruzích,“ vysvětlil zdroj. Mladí lidé však nadále zůstávají dobrými přáteli.

Oproti tomu George Percy hraje úplně jinou ligu. Je synem Ralpha Percyho, vlivného vévody z Northumberlandu, jehož jmění se odhaduje na 315 miliónů liber (pře 8,5 miliardy korun), což ho řadí k nejbohatším lidem v Británii.

O možném sblížení Pippy s Georgem se začalo spekulovat, když je fotografové nachytali na výletě ve Španělsku. Minulý týden se zas spolu ukázali na tenisovém zápase. Zda se exmilenci dali definitivně znovu dohromady, zřejmě ukáže až čas.

Reklama

Další články

Načítám