Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky tomu, čím ji příroda obdařila, by mohla udělat díru do světa jako modelka. Osmnáctiletá Anastazia Straševskaja však sní o kariéře v oboru na hony vzdáleném. Studuje práva a těm také hodlá věnovat svůj profesní život. V ruské celonárodní soutěži však nyní porazila 52 konkurentek a stala se držitelkou titulu ‚Miss nejdelší nohy‘. A kde byste půvabnou budoucí právničku našli? Museli byste za ní až na mrazivou Sibiř.

Není divu, že se po výhře na Anastaziju sesypaly modelingové agentury. Její nohy o délce 106 centimetrů jsou jen jednou z mnoha předností, které může nabídnout. Ji to však nechalo chladnou a raději se nadále hodlá věnovat studiu na Institutu práv v Novosibirsku.

„Právničkou jsem chtěla být od školy a s tímto úmyslem jsem do tohoto ústavu šla studovat. Neopustím jej za žádných okolností, v budoucnu se chci věnovat občanskému právu. Část peněz, které jsem jako Miss vyhrála, utratím za dárek pro své rodiče a zbytek chci darovat dětem s rakovinou,“ prozradila své záměry cílevědomá brunetka.

Reklama

Další články

Načítám