Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hity Maria Magdalena nebo Hirošima jsou v jejím podání nezapomenutelné a pořád ještě vystupuje. Zpěvačka Sandra, která byla ikonou 80. let, dorazila na jeden den do Prahy, aby svým vystoupením zahájila provoz nového klubu v centru Starého Města. A ani se moc nezměnila, i když pel mládí pochopitelně dávno opadal a nahradily ho šminky.

"Snažím se žít tak, abych nebyla ve stresu, trávit čas co nejvíc s rodinou, hodně spát. To je můj recept, jak se udržovat svěží," řekla Super.cz zpěvačka a trochu nás tím překvapila, protože žije s druhým manželem a osmnáctiletými dvojčaty na Ibize, což je ostrov proslulý svými kluby a tím, že se tam nikdy nespí.

"Ale já nebydlím v centru ostrova, bydlíme v horách. A do klubů nechodím. Raději si zvu přátele domů," svěřila Sandra. Prý ani turisté k ní nezabloudí, a když už, tak málokdy. A nestěžuje si ani na paparazzi, kteří by ji chtěli nachytat na pláži v plavkách.

Zatímco v novém klubu byla za hvězdu, na ulici, když si zaskočila ke kadeřníkovi, ji prý nikdo nepoznal. "Mám svoje opatření. Naštěstí je zima, tak jsem nasadila kapuci, k tomu jsem si vzala sluneční brýle, takže mě nikdo o autogram nepožádal," upřesnila zpěvačka.

A jaké má další plány? "Teď strávím pár dní s rodinou a potom mne čeká trochu větší turné. Pojedu na Ukrajinu," prozradila Sandra, která se v novém klubu setkala i s našimi ikonami 80. let, Daliborem Jandou (71) a Michalem Davidem (63).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám