Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Průšová (40) má za sebou několik nevydařených vztahů včetně tříletého manželství s podnikatelem Vladimírem Konvalinkou, který si po jejich rozvodu dokonce nějaký čas poseděl ve vězení. Před téměř dvěma lety skončila i její poslední láska s grafikem Lukášem Martínkem. Od té doby se po boku žádného muže neobjevovala.

My ji potkali na akci pro svatební veletrh, kde na sobě měla samozřejmě svatební šaty. "Já na ně nezanevřela, ani nemám žádné nostalgické pocity. Jako modelka jsem je předváděla nesčetněkrát, sama jsem se vdávala v roce 2008, to už je dávno, abych na to myslela s nějakými emocemi," řekla nám Katka.

Zajímalo nás, co se vlastně s jejími šaty, které na svatbě měla, stalo. "Sama jsem si je tenkrát navrhla, nechtěla jsem vypadat jako princezna nebo cukrátko s obručemi, ale byly úplně jednoduché. Ušila mi je moje kamarádka, které jsem je pak věnovala a ona je prodala někam do Španělska, tak snad jiné nevěstě přinesly víc štěstí," míní Průšová.

A vdávala by se znovu? "Já to určitě nezavrhuju, uvidíme, co přinese rok 2014," řekla tajemně, takže nám došlo, že už je zřejmě někdo nový na obzoru. "Ano, je, a musím říct, že jsem šťastná," uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám