Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a finalistka prvního ročníku soutěže X Factor Martina Pártlová (44) byla jednou z VIP nevěst, které předváděly svatební šaty v rámci chystaného svatebního veletrhu. Sama je měla na sobě už podruhé, ale nikdy jako opravdová nevěsta.

"Poprvé jsem si zkusila svatební šaty před dvěma lety, když se vdávala moje sestra. Byla jsem s ní v salonu a taky jsem chtěla vidět, jak bych v nich vypadala. Já totiž asi zůstanu na ocet," řekla Super.cz. Dokonce nemá ani přítele. "Musím si vystačit s kamarádkou Nikol Štíbrovou (37), měly jsme ještě Veroniku Novou (37), ale ta už se nám vdala," posteskla si.

Tak jsme se Martiny zeptali, jaký by měl její potenciální partner být, abychom jí připravili půdu pro seznámení. "Hlavně ať nelže a ať má dobrý charakter. Všichni muži lžou, ale někteří víc než jiní, a když se to spojí se špatným charakterem, tak je to opravdu zlé. Jeden mi například tvrdil bez zjevného důvodu, že je těžce nemocný. Samozřejmě nebyl," prozradila nám jednu ze svých mnoha špatných zkušeností zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám