Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Markéta Tanner, kterou si určitě pamatujete coby manželku Petra Boháče ze seriálu Ulice, se s nějakou předstíranou cudností rozhodně nepáře. V centru laserové estetiky Well na pražských Vinohradech se na párty pro klienty tohoto studia svlékla do plavek.

Samozřejmě ale ne jen proto, že by jí bylo teplo. Markéta se ale uvolila, že na vlastním těle předvede aplikaci opalovacího nástřiku. A tak se ve svých osmačtyřiceti letech bez skrupulí svlékla a dle odborných pokynů přítomným dámám předvedla, jak to funguje. Dlužno ovšem podotknout, že Markéta se rozhodně nemá za co stydět, protože její proporce jsou výstavní.

Samozřejmě i díky tomu, že na sobě neustále pracuje. A tak se do centra laserové estetiky chystá docházet nejenom na vylepšení barvy, ale i na další procedury, k nimž patří například redukce vrásek, laserová lymfodrenáž, epilace nebo omlazení pomocí plazmy. Tady ji zkrátka dají do cajku od hlavy až k patě!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám