Hlavní obsah
Článek

Usedla do kadeřnického křesla, nasadila oranžové brýle a kadeřník jí začal nandávat na vlasy alobaly. Málokdo by na této fotografii poznal nejvnadnější Miss ČR historie Lucii Královou (42). Modelka byla opravdu k nepoznání. Až když konečně sundala retro brýle a nasadila svůj klasický úsměv, bylo jasné, kdo v kadeřnickém křesle sedí.

Lucie se rozhodla pro změnu a ke svému dvornímu kadeřníkovi Martinovi šla s jasnou představou. Na internetu nám okamžitě ukázala, jak si výsledek představuje. Králová se rozhodla pro supermoderní "ombre". Tento styl, který vznikl ve Francii už v 70. letech 20. století je velmi populární ve Spojených státech a letos ho milují i ženy v Evropě, se vyznačuje tmavou barvou u kořínků vlasů, která postupně přechází ve světlejší tón až téměř k blond barvě konečků vlasů.

Počkali jsme si na výsledek a stálo to za to. Lucii to neuvěřitelně sekne. "Je to novinka nejen pro mne, ale i pro děti a partnera a doufám, že s ní zaboduji,“ svěřila se Lucka. Jak prozradila, její dva synové by byli nejradši, aby se nechala nabarvit odstíny růžové či fialové „Děti mám moc ráda, snažím se jim plnit všechna reálná přání, ale v tomto případě jsem byla tvrdá a řekla ne! Melír si s chutí vyzkouším, ovšem zásadně bez růžové a fialové. Soudnost mne totiž ještě neopustila,“ dodala se smíchem Králová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám