Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská zpěvačka Lilly Allen (26) má opět důvod k úsměvům. O víkendu se provdala za svého partnera Sama Coopera (33). V bílých svatebních šatech se nedalo přehlédnout její rostoucí těhotenské bříško. Novomanželé se nyní modlí, aby se tentokrát vše obešlo bez komplikací. Zpěvačka totiž již v minulosti dvakrát potratila. Podruhé právě s Cooperem. Poprvé se měl stát otcem jejího dítěte její tehdejší partner a člen skupiny The Chemical Brothers Ed Simons.

Není proto divu, že se Lilly o děťátko velice bojí a nechce nic zakřiknout. S Cooperem však šťastnou novinu potvrdili před rodinou a přáteli právě ve svůj šťastný den, který se konal v kostele St James v Cranhamu na jihozápadě Anglie.

Francouzská návrhářka Delphine Manivet prý svatební šaty pro Lilly navrhovala právě s ohledem na těhotenské bříško. Přestože zpěvačka se o víkendu stále jen usmívala a mávala svým fanouškům a dokonce i fotografům, nemůže se zbavit obav, jak to s jejím těhotenstvím do třetice dopadne. V lednu 2008 přišla o první dítě a koncem minulého roku o druhé. Lilly přitom byla již v šestém měsíci a společně s Cooperem se těšili na chlapečka. Sam Cooper ji krátce po smutné události požádal o ruku na ostrově Bali.

Reklama

Další články

Načítám