Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ostravačka Romana si ve VyVolených vždy uměla sjednat pořádek a rázně prosazovala své názory. Před pár lety se ale tato rázná žena vdávala jako princezna.

Do reality show Romana nastoupila jako vdaná žena a její řádění ve vile sledoval manžel Petr i jejich dcera Nikola. Odvážná matka se tak lišila od svých kolegů ze soutěže, kteří venku neměli žádné závazky. Přesto se odvázala a jako jedna z mála předváděla opravdovou show.

Ve skutečnosti jde ovšem o ženu, pro niž je rodina na prvním místě. Do manželství vstoupila už před deseti lety. Svatby se tehdy zúčastnila i její dcera, jíž byly tři roky. „Žádná svatební noc nebyla. Slavili jsme až do sedmi do rána a svatební noc jsme celou protančili,“ prozradila nám Romana při vzpomínce na svůj velký den.

Letos čeká výraznou účastnici VyVolených výročí svatby, ale prozatím netuší, jak jej v červnu oslaví. „Jsem docela pověrčivá, tak se bojím něco plánovat dopředu. Co jsem přišla z vily, jsem ještě více skromná, nepotřebuji drahé dárky. Pro mě je důležité, že se nehádáme a jsme pořád spolu,“ poodhalila Romana své soukromí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám