Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že se mu konečně ve vztahu daří. Herec Lukáš Hejlík (44) zatím neměl v lásce velké štěstí, jeho manželství skončilo rozvodem a ani jeho další vztahy neměly dlouhé trvání. Teď už snad kápl na tu pravou.

S modelkou Veronikou Fašínovou už má za sebou i první velkou dovolenou. A tolik fotek jsme snad na jeho sociální síti ještě neviděli. Pár se nerozhodl pro dovolenou v exotických krajích, jak je u známých tváří zvykem, ale vypravil se na plavbu lodí po Středomoří.

I když ani v Itálii nebo ve Španělsku nejsou žádná velká vedra a bez svetru se vyjít nedalo, rozhodně si to užili. Díky tomu, že loď zastavovala na nejkrásnějších místech jižní Evropy, mohli si projít Marseille, Řím, Barcelonu, Florencii a zastavit se na Mallorce.

Jak je vidět ze snímků, užívali si samozřejmě sami sebe, ale nezapomněli na žádnou důležitou památku. V Barceloně zhlédli většinu staveb architekta Antoniho Gaudího, jako jsou Sagrada Familia a park Güell, v Římě nezapomněli vhodit minci do Fontány di Trevi, ve Florencii se prošli kolem všech nádherných paláců a pochutnali si na místní kuchyni.

Nyní už má ale Lukáš jiné starosti. V rámci svého projektu LISTování dostal práci snů. Bude uvádět pořad o poslední knize Dana Browna Inferno, která se ostatně odehrává z velké části ve Florencii, již Lukáš navštívil, a je inspirována Božskou komedií Danta Alighieriho. S jejím autorem se dokonce 15. ledna setká na Nové scéně Národního divadla, kde s ním bude uvádět besedu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám